Wij laten
je niet
in de kou
staan!

Mazoutketels

Een hoog rendement

Mazout blijft erg in trek in de verwarmingssector. Dit heeft het grotendeels te danken aan zijn prijs en gebruiksgemak. Daarnaast zijn de traditionele mazoutketels die we al jaar en dag kennen reeds geëvolueerd naar ketels met een heel hoog rendement.

De goedkoopste oplossing

Laat u niet misleiden door de hogere installatiekosten van een mazoutketel. Dit komt enkel en alleen doordat u een opslagtank nodig heeft en de installatie jaarlijks moet laten onderhouden om een schone verbranding te behouden. Want in werkelijkheid is een mazoutketel wel degelijk de goedkoopste oplossing. U beheert namelijk zelf uw energievoorraad. Waardoor u zelf beslist wanneer, hoeveel en tegen welke prijs.

Klaar voor de toekomst

Naast de traditionele mazoutketels zijn er ook toestellen die werken volgens de condensatietechnologie. Hier wordt het rendement verhoogd door de restwarmte uit de rookgassen te halen en deze om te zetten in energie. Dankzij deze techniek is verwarmen met stookolie zuinig en milieuvriendelijk. Wij zijn alvast klaar voor de toekomst, u ook?

Bekijk onze realisaties