Wij laten
je niet
in de kou
staan!

Centrale verwarming onderhoud

In orde met de wetgeving

Wist u dat u verplicht bent uw ketel regelmatig te reinigen? Verwarmingsinstallaties op gas moeten elke twee jaar een onderhoudsbeurt krijgen. Voor installaties op stookolie is dat zelfs jaarlijks. Dat doet u natuurlijk niet zelf. ABH bvba heeft de ervaring en kennis om dat voor u te regelen.

Bespaar energie en geld

Een verwarmingsketel is gemiddeld het oudste toestel in een Vlaamse woning. Is uw ketel meer dan 10 jaar oud? Twijfel dan niet: neem contact op met ABH bvba. Wij zijn bevoegd om een verwarmingsaudit uit te voeren. Oude ketels slokken energie op. Herstel of vervang uw toestel: uw rendement stijgt, en uw rekening daalt.

Warm aanbevolen

Waarom klanten ABH bvba zo warm aanbevelen? Omdat we ervaren, betrouwbaar en flexibel zijn. Belt u voor een afspraak? We staan zo snel mogelijk aan uw deur – ook op zaterdag of zondag. We maken een offerte en spreken een termijn af. En daaraan houden we ons. Bovendien zijn we erkend Cerga-installateur.

Voor meer informatie: kijk op www.aardgas.be.

Bel of mail ons voor een gratis en vrijblijvende offerte. Laat u verbazen door onze korte wachttijden en scherpe prijzen.

Vraag uw onderhoud aan.

Om een afspraak aan te vragen voor een onderhoud aan uw CV ketel, kan u onderstaand formulier gebruiken. Let wel, wij moeten wel eerst uw afspraak bevestigen.